Velkommen til Target Ekspress AS og våre avdelinger

Target Ekspress AS har avdelinger for malerarbeid, rørleggerarbeid* og transport. Elektrikerarbeid tilbys i samarbeid med autorisert installatør. Fra hovedkontoret i Bergen, betjener vi kvalitetsbevisste kunder i Bergen, Os, Sotra, Osterøy og resten av Hordaland.

Det er selvfølgelig fullt mulig å kjøpe bare én type tjeneste hos oss. Men siden både nybygging, rehabilitering og oppussing krever flere fagdisipliner, velger flere og flere å ordne alt på ett sted. Rett og slett fordi det blir mindre koordinering og færre kontakter å holde styr på.

Fornøyde kunder – på kort og lang sikt

Target Ekspress AS har dyktige og erfarne medarbeidere med fast ansettelse.  Arbeidet blir samvittighetsfullt utført med anerkjente kvalitetsprodukter, og i henhold til Norsk Standard. På den måten kan vi garantere et godt resultat som svarer til forventningene – og som varer lenge.

I den praktiske hverdagen er vi bevisst på, så langt det er mulig, å forstyrre øvrig virksomhet i bygget så lite som mulig.  

Hvorfor ekte håndverkere gir skriftlige tilbud og sender faktura med moms

Gode fagarbeidere skal ha en skattbar lønn de kan leve av, feriepenger, yrkesskadeforsikring og de andre sosial godene som vi alle tar som en selvfølge. Det krever at vi, som arbeidsgiver, tar de pliktene som følger med og gjør tingene skikkelig. 

Til gjengjeld inkluderer en hvit faktura med moms både faglig godt arbeid og reklamasjonsrett. Du risikerer heller ikke at avfallet dumpes i nabolaget, eller at politi og arbeidstilsyn banker på døra. 

 Rørleggeravdelingen vår er en Mester-bedrift og medlem av VVS Eksperten.